Näyttelijä Kati Outinen vierailee HeTyssä

HeTyn viikkotapaamisessa vierailee ensi maanantaina 23.5. näyttelijä, käsikirjoittaja ja ohjaaja Kati Outinen. Hänet tunnetaan muun muassa useista päärooleistaan Aki Kaurismäen elokuvissa kuten Tulitikkutehtaan tyttö (1990), Kauas pilvet karkaavat (1996) ja Mies vailla menneisyyttä (2002). Hän on toiminut myös Teatterikorkeakoulun näyttelijäntyön professorina 2002–2013 ja vuodesta 2018 lähtien Kajaanin runoviikon taiteellisena johtajana.

Kati Outinen on ollut myös työttömänä. Kuinka hän selvisi tästä elämäntilanteesta ja työllisti itse itsensä? Muun muassa näistä asioista ja kirjoittamastaan elämäkerrastaan Niin lähelle kuin muistan (2021) Kati Outinen kertoo HeTyn viikkotapaamisessa.

Tilaisuus alkaa HeTyssä (Suvilahdenkatu 6) klo 13.00.

Tilaisuudessa on ilmainen kahvitarjoilu.

Tervetuloa!