Ajankohtaista

Liikuntamyllyyn liikkumaan

Aika: Keskiviikkoisin, 24.5.-28.6 klo 12.30-14.30
Paikka: Myllypurontie 1, 00920 Helsinki

Liikuntamyllyssä löytyy mm. seinäkiipeilyä ja liikuntasali-toimintaa. Sopivat varusteet mukaan. Välineitä löytyy myös maksutta lainaksi tarvittaessa.

Kokoonnumme liikuntamyllyn ovella.


Urapuu®
– intensiivikurssi alanvaihtoa harkitseville aikuisille

Aika: ma ja ke 5.-12.6. klo 17.00–20.15
Oppitunteja: 12
Paikka: Kirkkokatu 6 (Tieteiden talo)
Kurssinumero: 81605030
Kurssimaksu: 130,00 €
Ilmoittautuminen päättyy: 22.5.2017 23:59

Sisältö ja tavoite: Kurssi perustuu kognitiivisen ja positiivisen psykologian keinoihin. Tavoitteena on rohkaista yksilöä oman elämänsä suurissa valinnoissa sekä antaa tukea päätöksenteossa ja ohjausta omien vaihtoehtojen itsearvioinnissa. Itseluottamus, itsetuntemus ja rohkeus tehdä päätöksiä vahvistuvat kurssitehtävien myötä. Kurssin jälkeen oma haastava elämäntilanne näyttäytyy positiivisemmassa valossa ja opiskelijalla on myös konkreettisia keinoja lähteä toteuttamaan uutta elämänvaihetta niin halutessaan.

Sisältö ja tavoite suomeksi: Kurssin tavoite on valaa osallistujiin elämänuskoa. Osallistujien itsetuntemusta parannetaan luentojen, testien ja tehtävien avulla. Itsetuntoa ja luottamusta omiin kykyihin parannetaan ryhmätöiden ja harjoitusten avulla. Kurssin jälkeen osallistuja on valmiimpi kohtaaman elämän muutoksia ja tekemään rohkeitakin päätöksiä.

Kohderyhmä: Alanvaihtoa työttömyyden tai muun syyn vuoksi pohtivat aikuiset, jotka kokevat tilanteensa ahdistavaksi/pelottavaksi tai jostain muusta syystä kaipaavat tilanteessa tukea.

Kouluttaja: Sosiaalipsykologi (VTM) Leena Koivula. Opettajalla on useiden vuosien työkokemus uraohjauksesta. Lisäksi hän on toiminut henkilöarvioijana eri alojen pääsykokeissa ja hänellä on myös omakohtainen kokemus onnistuneesta alanvaihdosta.