Kouluttajat

ULLA MIELONEN, graafinen suunnittelija. Graafisen alan peruskoulutus. Graafisen alan yrittäjätutkinto 1994. Media-assistentti (Graafinen media), Otavaopisto 1999-2001. Tietokoneenkäyttäjän AB-kortti (julkaisuohjelmat) Adulta 19.12.2007. Toiminut painopinnanvalmistajana/taittajana/kuvankäsittelijänä kirjapainoissa. Lehden toimituksessa viikottain ilmestyvän lehden taittajana. Mainostoimistoissa graafisena suunnittelijana. Lukuisia freelancer-projekteja. (http://ullamielonen.fi)

PENTTI ”PENA” PELTOLA, ekonomi, KTM. Suorittanut ekonomitutkinnon Vaasan korkeakoulussa. Tietokoneen A- ja AB-ajokortit työvälineohjelmistoista (HeTy). Useita muita atk-alan kursseja, esimerkiksi Photoshop-kuvankäsittelyohjelman perus- ja jatkokurssi, taitto-ohjelma InDesign perus- ja jatkokurssi, taitto-ohjelma Scribus sekä kotisivujen perus-ja koodauskurssi. Aikuiskasvatustieteen opintoja. Yli kymmenen vuoden kokemus aikuisten opettamisesta muun muassa kansanopistossa ja kauppaoppilaitoksessa.

RAUNO HAAPANEN, ekonomi, KTM Vaasan korkeakoulu. Työvalmentaja, mentor ja IT-kouluttaja. Tietokoneen käyttäjän AB-kortti 2010 (Hety). Toiminut isossa pörssiyhtiössä koulutuspäällikkönä, neuvontapäällikkönä ja henkilöstön kehittäjänä. Kokemusta myös tiedottajana toimimisesta ja asiakaslehtien toimittamisesta ja taitosta sekä intranetin kehittämisestä. Kouluttaa some- ja muuta viestintää sekä esiintymistaitoa ja kirjoittamista. Vankka kokemus järjestötoiminnasta mm. Helsingin Ekonomeissa.