Kurssikuvaukset

Tutustu HeTyn monipuoliseen kurssitarjontaan. Ilmoittautuminen kannattaa tehdä mahdollisimman pian, sillä useille kursseille on rajoitetusti paikkoja. Ajankohdat näet kurssikalenteristamme ja ilmoittautuminen onnistuu kätevästi joko verkosta tai soittamalla meille suoraan.

Kurssikalenteri
Ilmoittautuminen

Adobe InDesign CS5.5 -jatkokurssi

Kehitä sommittelu- ja taitto-taitojasi, opi uutta ja paneudu pienimpäänkin yksityiskohtaan. Harjoittelemme työkalujen peruskäyttöä yhdessä opettajan materiaaleilla, mutta halutessasi voit kurssin aikana lähteä työstämään myös omaa taittoprojektiasi. Lue lisää →

Aloittelijan IT-koulutus

Matalan kynnyksen kurssi kaikille, jotka haluavat oppia internetin ja sähköpostin käyttöä sekä olla ajan tasalla. Tutustumme tietokoneeseen ja sen käyttöön. Etsimme tietoa netistä Googlen avulla ja harjoittelemme asiointia netissä.
Lue lisää →

ATK-Ajokortit A ja @

HeTy-koulutuskeskuksessa on mahdollista suorittaa TIEKE:n eli Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry:n määrittelemiä atk-taitojen tutkintoja. Tutkinnon läpäisseet saavat joko Kansalaisen @-kortin tai vaativamman Tietokoneenkäyttäjän A-kortin.
Lue lisää →

Digikuvaus

● Kurssilla perehdytään oman kameran ominaisuuksiin ja kuvaamisen perusteisiin, kuten esim. sommittelu ja valon merkitys kuvassa.
● Siirretään kuvat tietokoneelle ja opitaan kevyttä kuvankäsittelyä ilmaisella Picasa3 -ohjelmalla.
Lue lisää →

Tietokoneen käyttäjän AB-kortti

Tietokoneen käyttäjän AB-kortti -tutkinto antaa valmiudet tieto- ja viestintätekniikan tehokkaaseen ja monipuoliseen hyödyntämiseen. Tutkinto soveltuu erityisesti työelämälähtöiseen tieto- ja viestintätekniikan koulutukseen.

Excel-taulukkolaskennan alkeet

Kurssilla käydään läpi Excelin perusominaisuudet ja tutustutaan ohjelman käyttöympäristöön. Tutustumme peruslaskentakaavoihin ja -funktioihin, taulukoiden muotoiluun sekä pylväs- ja ympyräkaavioiden luomiseen.
Lue lisää →