ICT-Kurssikuvaukset

Tutustu HeTyn monipuoliseen kurssitarjontaan. Ilmoittautuminen kannattaa tehdä mahdollisimman pian, sillä useille kursseille on rajoitetusti paikkoja. Ajankohdat näet kurssikalenteristamme ja ilmoittautuminen onnistuu kätevästi joko verkosta tai soittamalla meille suoraan.

Kurssikalenteri ja hinnasto
Ilmoittautuminen

Weebly – kotisivut ja blogi helposti

Weeblyn avulla voi helposti luoda oman kotisivun tai blogin, jossa ei ole mainoksia. Weebly on helppokäyttöinen ja soveltuvuu myös vasta-alkajille. Vedä ja pudota -toiminnalla sivuston jäsentäminen on helppoa ja loogista.
Lue lisää →

Adobe InDesign: jatkokurssi

Kehitä sommittelu- ja taitto-taitojasi, opi uutta ja paneudu pienimpäänkin yksityiskohtaan. Harjoittelemme työkalujen peruskäyttöä yhdessä opettajan materiaaleilla, mutta halutessasi voit kurssin aikana lähteä työstämään myös omaa taittoprojektiasi. Lue lisää →

Adobe InDesign: peruskurssi

Kurssilla käsitellään julkaisun tuottamista ja muokkaamista paino- ja julkaisukelpoiseksi. Toteutetaan sivupohja, käytetään tekstirakenteita ja sovitetaan yhteen teksti ja kuvat monipuolisten harjoitusten avulla.
Lue lisää →

Adobe Photoshop: peruskurssi

Käytettävä ohjelma on Adobe Photoshop CS5.5 (eng.) Kurssilla perehdytään kuvankäsittelyn perustoimintoihin, mm. rajaus, värisäädöt, terävöinti, roskien ja punaisten silmien poisto.
Lue lisää →

Adobe Illustrator: peruskurssi

Tavoitteena on oppia Illustratorin monipuolisten piirto-ominaisuuksien avulla laatimaan erityyppisiä painokelpoisia julkaisuja, esim. ilmoituksia, mainoksia, kylttejä, käyntikortteja ja esitteitä. 
Lue lisää →

Aloittelijan IT-koulutus

Matalan kynnyksen kurssi kaikille, jotka haluavat oppia internetin ja sähköpostin käyttöä sekä olla ajan tasalla. Tutustumme tietokoneeseen ja sen käyttöön. Etsimme tietoa netistä Googlen avulla ja harjoittelemme asiointia netissä.
Lue lisää →

Digikuvaus

Kurssilla perehdytään oman kameran ominaisuuksiin ja kuvaamisen perusteisiin. Opetellaan kevyttä kuvankäsittelyä.
Lue lisää →

Tietokoneen käyttäjän AB-kortti

Tietokoneen käyttäjän AB-kortti -tutkinto antaa valmiudet tieto- ja viestintätekniikan tehokkaaseen ja monipuoliseen hyödyntämiseen. Tutkinto soveltuu erityisesti työelämälähtöiseen tieto- ja viestintätekniikan koulutukseen.

Excel-taulukkolaskennan alkeet

Kurssilla käydään läpi Excelin perusominaisuudet ja tutustutaan ohjelman käyttöympäristöön. Tutustumme peruslaskentakaavoihin ja -funktioihin, taulukoiden muotoiluun sekä pylväs- ja ympyräkaavioiden luomiseen.
Lue lisää →