Adobe InDesign: peruskurssi

Kouluttaja: Ulla Mielonen

Adobe InDesign on erittäin monipuolinen ohjelma, joka on vakiinnuttanut asemansa yritysten taitto-ohjelmana. Kurssi antaa hyvät perusvalmiudet julkaisujen tekoon.

TAVOITE:

Peruskurssilla opitaan tuntemaan InDesignin toimintatapa, tutustutaan taittotyöskentelyn termistöön ja opitaan mm. esitteiden ja julkaisujen laatiminen erilaisin menetelmin. Kurssilla opitaan ohjelman perustoiminnot ja tehokas käyttötapa.

KOHDERYHMÄ:

Kaikki, jotka ovat aloittamassa InDesignin käyttöä ja haluat oppia ohjelman perustoiminnot ja tehokkaan käyttötavan. Työtehtävänäsi on luoda mm. kutsuja, kortteja, erilaisia esitteitä ja lehtiä painettaviksi julkaisuiksi.
Kurssi antaa myös valmiudet suorittaa AB-ajokortin julkaisu- ja kuvankäsittelymoduulin yhdessä Photoshop-peruskurssin kanssa.

KESKEINEN SISÄLTÖ:

Kurssilla käsitellään julkaisun tuottamista ja muokkaamista paino- ja julkaisukelpoiseksi. Toteutetaan sivupohja, käytetään tekstirakenteita ja sovitetaan yhteen teksti ja kuvat monipuolisten harjoitusten avulla. Kurssista hyötymisen edellytyksenä on Windows- käyttöympäristön ja resurssinhallinnan hyvä osaaminen sekä jonkin sovellusohjelman käyttökokemus.

Kurssikalenteri ja hinnasto
Ilmoittautuminen