Helsingin Työkanavan ryhmätoiminta

Helsingin Työkanavassa kokoontuu erilaisia avoimia ja maksuttomia ryhmiä.  Järjestämme myös tapahtumia, työpajoja ja retkiä. Tule mukaan luovaan toimintaan, se antaa onnistumisen kokemuksia ja piristää. Uuden oppiminen ja omien taitojen käyttäminen on tärkeä osa hyvinvointia.

Toimintaan voi tulla mukaan myös kesken kauden, eikä siihen tarvitse ilmoittautua, ellei sitä ole erikseen mainittu –riittää kun saavut paikalle! Suurin osa ryhmistä järjestetään tiloissamme Katajanokanlaituri 4.

Ekoaskartelu

Tule ilahduttamaan itseäsi rentoon ekoaskarteluryhmään. Käytämme monipuolisesti pääosin kierrätysmateriaalia.
Lue lisää →

Kuvataideryhmä

Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan maalamista. Et tarvitse aiempaa kokemusta, vain mielenkiinto riittää. Maalataan tunteet ulospäin näkyväksi maailmaksi.
Lue lisää →

Elävää musiikkia

Maanantaisin klo 15, viikkotapaamisen jälkeen, Jarmo Luoto soittaa kitaraa ja säestää yhteislaulua Helsingin Työkanavassa, Katajanokanlaituri 4, 2.krs. Tervetuloa!

Valoryhmä

Tiistaisin klo 12.30-14 Helsingin Työkanavassa kokoontuu uusi ryhmä, jossa voi työstää työttömyyden kipukohtia luottamuksellisessa ympäristössä.

Kevätremontti

Torstaisin klo 9.30-10.30. Hyvinvoinnin vertaistukiryhmässä toteutamme yhdessä kevään aikana kehon ja mielen elämäntapamuutosta. Aiheita mm. painonhallinta, ravitsemus, liikunta, uni ja elämänhallinta. Ryhmä on maksuton ja kaikille avoin. Lämpimästi tervetuloa!

Urahaaveilua

Tiistaisin klo 10-12. Tervetuloa ryhmään, jossa puhutaan, haaveillaan ja pallotellaan luovasti ajatuksia omaan työelämään ja uraan liittyen. Helsingin Työkanava, Katajanokanlaituri 4, 2 krs.  

Huovutusta

Kati opettaa huovutusta tiistaisin klo 14.00. Tule tekemään ihanat värikkäät, ekologiset, itsetehdyt lahjat! Ryhmä on kaikille avoin ja materiaalitkin ovat ilmaisia. Helsingin Työkanava, Katajanokanlaituri 4, 2.krs. Tervetuloa!

Liikunta-/kävelyryhmä

Torstaisin klo 10.30-11.30 kävelyryhmä lähtee valloittamaan Helsinkiä jalkaisin. Lähtö klo 10.30 Helsingin Työkanavasta, Katajanokanlaituri 4, 2.krs. Tervetuloa, sadevarauksella!

Käytännön suomea

Tiistaisin klo 12.30-13.30 opiskellaan suomea käytännönläheisesti keskustellen. Helsingin Työkanava, Katajanokanlaituri 4. Tervetuloa!

Niska-hartia rentoutus

Keskiviikkoisin klo 12.30-13. Venytellään niskaa ja hartioita työpäivän ja it-opiskelun lomassa. Mukana myös harjoituksia silmien vetreyttämiseksi. Tervetuloa!

Perjantaidokkari

Hetyn dokkaritiimi valitsee mielenkiintoisen dokumenttielokuvan, joka esitetään kirjastossa perjantaiaamupäivisin klo 10-12. Dokkarin jälkeen keskustelua aiheesta. Omat popcornit mukaan!

Klasariryhmä

Vierailemme yhdessä erilaisissa konserteissa. Tulossa 20.1.2020 Ariadne auf Naxos, Kansallisoopperan kenraaliharjoitus.

Sulkakynät

Helsingin Työkanavassa kokoontuu torstai-iltapäivisin klo 15-17 Sulkakynät-kirjoittamisryhmä, jossa jokainen voi kirjoittaa vapaasti omaa, itse valitsemaansa tekstiä.

Suomi-Café

Torstaisin klo 12.30-13.30. Ohjaajat Hawa Dahir ja Tiina Onttonen. Suomi Café jatkuu taas. Suomen kieltä maahanmuuttajille, tarkoitettu niin maahanmuuttajille kuin kantasuomalaisillekin. Tule juttelemaan!