Helsingin Työkanavan ryhmätoiminta

Helsingin Työkanavan ryhmätoiminta on jäänyt kesätauolle ma 21.6.2021 alkaen.

Ryhmätoiminta jatkuu ja käynnistyy vaiheittain kesätauon jälkeen elokuussa vallitsevan koronavirustilanteen mukaan paikan päällä ja etänä. Seuraa tiedotustamme nettisivuillamme ja somekanavillamme.

Kiitos kaikille ryhmätoimintaan osallistuneille, ryhmänvetäjille ja vapaaehtoisille!

Hyvää kesää!

Helsingin Työkanavassa kokoontuu erilaisia avoimia ja maksuttomia ryhmiä. Järjestämme myös tapahtumia, työpajoja ja retkiä. Pääkaupunkiseudun koronavirustilanteen vuoksi ryhmät toimivat tällä hetkellä etänä Zoomissa. Tule mukaan luovaan toimintaan, se antaa onnistumisen kokemuksia ja piristää. Uuden oppiminen ja omien taitojen käyttäminen on tärkeä osa hyvinvointia.

Seuraa myös tuoreimpia tiedotteita: https://hety.fi/category/ajankohtaista/  sekä Facebook-sivuamme.

Sulkakynät

Sulkakynät-kirjoittamisryhmä kokoontuu etänä keskiviikkoisin klo 13-15. Ryhmässä jokainen voi kirjoittaa vapaasti omaa, itse valitsemaansa tekstiä.

3D Grafiikka-ja mallinnuspaja

Torstaisin klo 15.00-16.30 on mahdollista tutustua 3D mallinnukseen ja tulostamiseen 3D Grafiikka-ja mallinnuspajassa.

Cafe HeTy

Cafe HeTy – virtuualinen kahvila joka on avoinna torstaisin klo 13.30-14.15 etänä Zoomissa. Vapaamuotoinen kohtaamispaikka kahvin ystäville. Kerrotaan ja jaetaan kokemuksia kahveista, kahvilaaduista ja kahviloista.

Aamuvartti

Aamuvartti kokoontuu neljä kertaa viikossa Zoomissa: ti, ke, to ja pe klo 9.00-9.15. Ryhmä on hyvä tapa aloittaa päivä, olit sitten työtön, etätyössä tai opiskelija.

Opintopiiri

Helsingin Työkanavassa kokoontuu Opintopiiri, jossa jaetaan ja opetellaan työelämässä tarvittavia taitoja. Ryhmä kokoontuu tiistaisin etänä Zoomissa.

Ruotsi

Ruotsin kielen ryhmä keskiviikkoisin klo 11-12 etänä Zoomissa. Jutellaan, pelataan ja luetaan lyhyitä tekstejä. Välkommen!

Perjantaidokkari

Hetyn dokkaritiimi valitsee viikottain mielenkiintoisen dokumenttielokuvan, josta ilmoitetaan Facebookissa.

Elävää musiikkia

Jarmo Luoto soittaa kitaraa Viikkotapaamisten yhteydessä maanantaisin. Voit kuunnella musiikkia nyt myös etänä ma 18.1.2021 alkaen klo 12.45.

Valokuvausryhmä

Oletko kiinnostunut valo- tai videokuvauksesta? Hetyn valokuvausryhmässä kuvaamme yhdessä ja opiskelemme valokuvaukseen liittyviä taitoja.

Urahaaveilua

Tervetuloa ryhmään, jossa puhutaan, haaveillaan ja pallotellaan luovasti ajatuksia omaan työelämään ja uraan liittyen. Ryhmä kokoontuu Zoom-sovelluksen avulla etänä.