Helsingin Työkanavan ryhmätoiminta

Helsingin Työkanavassa kokoontuu erilaisia avoimia ja maksuttomia ryhmiä.  Järjestämme myös tapahtumia, työpajoja ja retkiä. Tule mukaan luovaan toimintaan, se antaa onnistumisen kokemuksia ja piristää. Uuden oppiminen ja omien taitojen käyttäminen on tärkeä osa hyvinvointia.

Toimintaan voi tulla mukaan myös kesken kauden, eikä siihen tarvitse ilmoittautua, ellei sitä ole erikseen mainittu –riittää kun saavut paikalle! Suurin osa ryhmistä järjestetään tiloissamme Katajanokanlaituri 4.

Ekoaskartelu

Tule ilahduttamaan itseäsi rentoon ekoaskarteluryhmään. Käytämme monipuolisesti pääosin kierrätysmateriaalia.
Lue lisää →

Kuvataideryhmä

Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan maalamista. Et tarvitse aiempaa kokemusta, vain mielenkiinto riittää. Maalataan tunteet ulospäin näkyväksi maailmaksi.
Lue lisää →

Musiikkia ja yhteislaulua

Tiistaisin klo 14-15 Jarmo Luoto soittaa kitaraa ja säestää yhteislaulua Helsingin Työkanavassa, Katajanokanlaituri 4, 2.krs. Tervetuloa!

Suomea tietokoneella

Tiistaisin klo 12.30-13.00. Uutisia selkosuomeksi, keskustelua ja suomen harjoituksia. Helsingin Työkanava, Katajanokanlaituri 4, 2 krs. Tervetuloa!

Urahaaveilua

Tiistaisin parillisina viikkoina klo 10-12. Seuraava tapaaminen 26.11. Tervetuloa ryhmään, jossa puhutaan, haaveillaan ja pallotellaan luovasti ajatuksia omaan työelämään ja uraan liittyen. Helsingin Työkanava, Katajanokanlaituri 4, 2 krs.  

Huovutusta

Kati opettaa huovutusta tiistaisin klo 13.30-14.30 jouluun asti. Tule tekemään ihanat värikkäät, ekologiset, itsetehdyt joululahjat! Ryhmä on kaikille avoin ja materiaalitkin ovat ilmaisia. Helsingin Työkanava, Katajanokanlaituri 4, 2.krs. Tervetuloa!

Liikunta-/kävelyryhmä

Torstaisin klo 10.30-11.30 kävelyryhmä lähtee valloittamaan Helsinkiä jalkaisin. Lähtö klo 10.30 Helsingin Työkanavasta, Katajanokanlaituri 4, 2.krs. Tervetuloa, sadevarauksella!

Käytännön suomea

Keskiviikkoisin klo 10-10.45 opiskellaan suomea käytännönläheisesti keskustellen. Helsingin Työkanava, Katajanokanlaituri 4. Tervetuloa!

Niska-hartia rentoutus

Tiistaisin klo 13-13.30 Venytellään niskaa ja hartioita työpäivän ja it-opiskelun lomassa. Mukana myös harjoituksia silmien vetreyttämiseksi. Ohjaaja Kati Katajamäki. Tervetuloa!

Suomi-Café

Torstaisin klo 12.30-13.30. Ohjaajat Hawa Dahir ja Tiina Onttonen. Suomi Café jatkuu taas. Suomen kieltä maahanmuuttajille, tarkoitettu niin maahanmuuttajille kuin kantasuomalaisillekin. Tule juttelemaan!

Perjantaidokkari

Hetyn dokkaritiimi valitsee mielenkiintoisen dokumenttielokuvan, joka esitetään kirjastossa perjantaiaamupäivisin klo 10-12. Dokkarin jälkeen keskustelua aiheesta. Omat popcornit mukaan!

Klasariryhmä

Vierailemme yhdessä erilaisissa konserteissa. Syyskaudella 2019 olemme keskittyneet HKO:n kenraaliharjoituksiin.

Ideoidaan…

Tiistaisin klo 10-12 parittomina viikkoina kokoonnumme kirjastoon ideoimaan Helsingin Työkanavan ryhmätoimintaa. Ensimmäinen tapaaminen 19.11.2019. Tervetuloa mukaan!