Helsingin Työkanavan ryhmätoiminta

RYHMÄT OVAT TÄLLÄ HETKELLÄ TAUOLLA. OSA RYHMISTÄ JATKAA ETÄRYHMINÄ. SEURAA TUOREIMPIA TIEDOTTEITA https://hety.fi/category/ajankohtaista/  SEKÄ FACEBOOK-SIVUAMME.

Helsingin Työkanavassa kokoontuu erilaisia avoimia ja maksuttomia ryhmiä.  Järjestämme myös tapahtumia, työpajoja ja retkiä. Tule mukaan luovaan toimintaan, se antaa onnistumisen kokemuksia ja piristää. Uuden oppiminen ja omien taitojen käyttäminen on tärkeä osa hyvinvointia.

Toimintaan voi tulla mukaan myös kesken kauden, eikä siihen tarvitse ilmoittautua, ellei sitä ole erikseen mainittu –riittää kun saavut paikalle! Suurin osa ryhmistä järjestetään tiloissamme Katajanokanlaituri 4.

Kuvataideryhmä

Kuvataideryhmä kokoontuu Hetyssä keskiviikkoisin klo 13.00-15.30.

Ruotsi

Ruotsin kieliryhmä keskiviikkoisin klo 11.30-12.30. Pelataan, jutellaan ja luetaan lyhyitä tekstejä. Tervetuloa, vaikka kouluruotsi olisikin unohtunut! Välkommen!

English

Maanantaisin klo 12-13 Hetyssä kokoontuu englannin keskusteluryhmä, joka on kaikille avoin ja ilmainen. Tervetuloa!

Valokuvausryhmä

Oletko kiinnostunut valo- tai videokuvauksesta? Hetyn valokuvausryhmässä kuvaamme yhdessä, katsomme kuvia ja keskustelemme niistä, vierailemme näyttelyissä, toteutamme omia ja yhteisiä kuvausprojekteja ja opiskelemme valo- ja videokuvaukseen liittyviä taitoja.

Elävää musiikkia

Maanantaisin klo 15, viikkotapaamisen jälkeen, Jarmo Luoto soittaa kitaraa ja säestää yhteislaulua Helsingin Työkanavassa, Katajanokanlaituri 4, 2.krs. Tervetuloa!

Valoryhmä

Tiistaisin klo 12.30-14 Helsingin Työkanavassa kokoontuu ryhmä, jossa voi työstää työttömyyden kipukohtia luottamuksellisessa ympäristössä.

Purnausryhmä

Purnausryhmä kokoontuu maanantaisin klo 10-11.

Mikä mättää? Harmittaako byrokratia, ahdistaako työttömyys? Ärsyttävätkö ihmiset vai vihastuttaako roskat ja koirankakat puistoissa? Tule valittamaan asiallisessa ja hyvässä hengessä!

Ryhmä on kaikille avoin, tervetuloa!

Kevätremontti

Torstaisin klo 9.30-10.30 hyvinvoinnin vertaistukiryhmässä toteutamme yhdessä kevään aikana kehon ja mielen elämäntapamuutosta.

Liikunta-/kävelyryhmä

Torstaisin klo 10.30-11.30 kävelyryhmä lähtee valloittamaan Helsinkiä jalkaisin. Lähtö klo 10.30 Helsingin Työkanavasta, Katajanokanlaituri 4, 2.krs. Tervetuloa, sadevarauksella!

Käytännön suomea

Opiskellaan suomea käytännönläheisesti keskustellen. Helsingin Työkanava, Katajanokanlaituri 4. Tervetuloa

Niska-hartia rentoutus

Keskiviikkoisin klo 12.30-13. Venytellään niskaa ja hartioita työpäivän ja it-opiskelun lomassa. Mukana myös harjoituksia silmien vetreyttämiseksi. Tervetuloa!

Perjantaidokkari

Hetyn dokkaritiimi valitsee mielenkiintoisen dokumenttielokuvan, joka esitetään kirjastossa perjantaiaamupäivisin klo 10-12. Dokkarin jälkeen keskustelua aiheesta. Omat popcornit mukaan!

Sulkakynät

Helsingin Työkanavassa kokoontuu Sulkakynät-kirjoittamisryhmä, jossa jokainen voi kirjoittaa vapaasti omaa, itse valitsemaansa tekstiä.

Inspiroivan toiminnan ryhmä

Tunnista vahvuutesi ja löydä uusia ajatusmalleja! Toisinaan saattaa tarvita rohkaisua uusien haasteiden edessä ja elämäntilanteiden muutoksissa. Tule mukaan ryhmään tiistaisin klo 10-11.30.

Suomi-Café

Torstaisin klo 12.30-13.30. Ohjaajat Hawa Dahir ja Tiina Onttonen. Suomi Café jatkuu taas. Suomen kieltä maahanmuuttajille, tarkoitettu niin maahanmuuttajille kuin kantasuomalaisillekin. Tule juttelemaan!