Helsingin Työkanavan ryhmätoiminta

Ryhmätoiminta on kesätauolla 29.6.-2.8.2020. Hyvää kesää!

Helsingin Työkanavassa kokoontuu erilaisia avoimia ja maksuttomia ryhmiä. Järjestämme myös tapahtumia, työpajoja ja retkiä. Tällä hetkellä osa ryhmistä toimii etänä. Tule mukaan luovaan toimintaan, se antaa onnistumisen kokemuksia ja piristää. Uuden oppiminen ja omien taitojen käyttäminen on tärkeä osa hyvinvointia.

Seuraa myös tuoreimpia tiedotteita: https://hety.fi/category/ajankohtaista/  sekä Facebook-sivuamme.

Liikunta-/kävelyryhmä

Kävelyryhmä lähtee Miikan johdolla valloittamaan Helsinkiä tiistaisin ja torstaisin klo 13.00 – 14.30.

Sulkakynät

Sulkakynät-kirjoittamisryhmä kesätauolla. Ryhmässä voi kirjoittaa vapaasti omaa, itse valitsemaansa tekstiä.

Urahaaveilua

Tervetuloa ryhmään, jossa puhutaan, haaveillaan ja pallotellaan luovasti ajatuksia omaan työelämään ja uraan liittyen. Ryhmä kokoontuu Zoom-sovelluksen avulla etänä.

Luova ryhmä

Arvomme tapaamisen alussa onnenpyörällä teeman, jonka toteuttamiseen jää aikaa n. 1,5 tuntia. Ryhmässä voi käyttää itse valitsemiaan menetelmiä ja välineitä, mitä nyt kaapeista löytyy…

Työelämätaitojen lukupiiri

Työelämätaitojen lukupiirissä luetaan ja opiskellaan erilaisia työelämässä hyödyllisiä taitoja. Tervetuloa mukaan.

Ruotsi

Ruotsin kieliryhmä kokoontuu etänä keskiviikkoisin klo 12 Zoom-videoneuvottelusovelluksen kautta. Jutellaan, pelataan ja luetaan lyhyitä tekstejä.

Joogaa & meditaatiota

Perjantaisin klo 12-13 Dada ohjaa meditaatiota ja joogaa Helsingin Työkanavassa. Perjantaina 26.6.2020 aiheena on Ayurveda.

Perjantaidokkari

Hetyn dokkaritiimi valitsee viikottain mielenkiintoisen dokumenttielokuvan, josta ilmoitellaan perjantaisin Hetyn sivuilla.

Purnausryhmä

Mikä mättää? Harmittaako byrokratia, ahdistaako työttömyys? Ärsyttävätkö ihmiset vai vihastuttaako roskat ja koirankakat puistoissa? Tule valittamaan asiallisessa ja hyvässä hengessä!

Valokuvausryhmä

Oletko kiinnostunut valo- tai videokuvauksesta? Hetyn valokuvausryhmässä kuvaamme yhdessä ja opiskelemme valokuvaukseen liittyviä taitoja.