Helsingin Työkanavan ryhmätoiminta

Helsingin Työkanavassa kokoontuu erilaisia avoimia ja maksuttomia ryhmiä. Järjestämme myös tapahtumia, työpajoja ja retkiä. Tällä hetkellä osa ryhmistä toimii etänä. Tule mukaan luovaan toimintaan, se antaa onnistumisen kokemuksia ja piristää. Uuden oppiminen ja omien taitojen käyttäminen on tärkeä osa hyvinvointia.

Korona-altistumisten välttämiseksi pyydämme kiinnittämään erityistä huomiota käsihygieniaan ja turvaväleihin. Älä tule flunssaisena paikalle. Seuraa ja noudata paikan päällä olevia ohjeistuksia.

Seuraa myös tuoreimpia tiedotteita: https://hety.fi/category/ajankohtaista/  sekä Facebook-sivuamme.

Sulkakynät

Sulkakynät-kirjoittamisryhmä kokoontuu etänä keskiviikkoisin klo 13-15. Ryhmässä jokainen voi kirjoittaa vapaasti omaa, itse valitsemaansa tekstiä.

Kädentaidot ryhmä

Kädentaidot ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 13 Hetyn taideluokassa. Ompelua, maalausta, askartelua, tuunausta yms. Ti 29.9. Veda-maalausta hiili-ja puhallustekniikalla.

3D Grafiikka-ja mallinnuspaja

Torstaisin klo 14.30-16.30 on mahdollista tutustua 3D mallinnukseen ja tulostamiseen 3D Grafiikka-ja mallinnuspajassa.

Työnhakutaidot-ryhmä

Tiistaista 29.9.2020 alkaen kokoontuu uusi Työnhakutaidot ryhmä klo 10.00-11.15. Miten kertoa lyhyesti omasta osaamisesta työnantajalle? Osaatko laatia hissipuheen?
Harjoitellaan näitä yhdessä Työnhakutaidot-ryhmässä.
Tervetuloa mukaan!

Suomi-Café

Suomen kieltä maahanmuuttajille torstaisin klo 12.15-13.15 Ryhmä on tarkoitettu niin maahanmuuttajille kuin kantasuomalaisillekin.

Valoryhmä

Torstai on toivoa täynnä ja nyt myös valoa. Valoryhmä kokoontuu seuraavan kerran torstaina 15.10. klo 10.15. Ryhmässä voi työstää mieltä askarruttavia asioita ja teemoja luottamuksellisessa ympäristössä. Kuuntelemme toistemme huolia ja etsimme yhdessä mahdollisuuksia ja ratkaisuja rakentavassa hengessä.

Työelämätaitojen lukupiiri

Työelämätaitojen lukupiirissä luetaan ja opiskellaan erilaisia työelämässä hyödyllisiä taitoja. Tervetuloa mukaan.

HeTyn aamukahvit

Hetyn aamukahvit keskiviikkoisin klo 10 lounaskahvilassa ja etänä Zoomissa. Vapaamuotoinen kohtaamispaikka kaikille HeTyn toiminnassa mukana oleville.

Niska-hartia rentoutus

Maanantaisin klo 10.40 ja keskiviikkoisin klo 13.30 venytellään ja rentoutetaan niskaa ja hartioita työpäivän ja it-opiskelun lomassa. Kesto n.15 min.

Ruotsi

Ruotsin kieliryhmä keskiviikkoisin klo 11-12, Jutellaan, pelataan ja luetaan lyhyitä tekstejä. Välkommen!

Perjantaidokkari

Perjantaisin klo 10. Hetyn dokkaritiimi valitsee viikottain mielenkiintoisen dokumenttielokuvan, josta ilmoitellaan Hetyn sivuilla.