Helsingin Työkanavan ryhmätoiminta

Helsingin Työkanavassa kokoontuu erilaisia avoimia ja maksuttomia ryhmiä. Järjestämme myös tapahtumia, työpajoja ja retkiä. Tule mukaan luovaan toimintaan, se antaa onnistumisen kokemuksia ja piristää. Uuden oppiminen ja omien taitojen käyttäminen on tärkeä osa hyvinvointia.

Seuraa myös tuoreimpia tiedotteita: https://hety.fi/category/ajankohtaista/  sekä Facebook-sivuamme ja muita somekanaviamme (Twitter, Instagram ja LinkedIn).

Tervetuloa!

Sulkakynät

Sulkakynät-kirjoittamisryhmä kokoontuu etänä keskiviikkoisin klo 15.30-17.30. Ryhmässä jokainen voi kirjoittaa vapaasti omaa, itse valitsemaansa tekstiä.

Kädentaidot ryhmä

Kädentaidot ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 13 Hetyn taideluokassa. Ompelua, maalausta, askartelua, tuunausta yms.

3D Grafiikka-ja mallinnuspaja

Torstaisin klo 15.00-16.30 on mahdollista tutustua 3D mallinnukseen ja tulostamiseen 3D Grafiikka-ja mallinnuspajassa.

Cafe HeTy

Cafe HeTy – virtuualinen kahvila joka on avoinna torstaisin klo 14.00-14.45 etänä Zoomissa. Vapaamuotoinen kohtaamispaikka kahvin ystäville. Kerrotaan ja jaetaan kokemuksia kahveista, kahvilaaduista ja kahviloista.

Aamuvartti

Aamuvartti kokoontuu kolme kertaa viikossa Zoomissa: ke, to ja pe klo 9.00-9.30. Ryhmä on hyvä tapa aloittaa päivä, olit sitten työtön, etätyössä tai opiskelija.

Ruotsin kielen ryhmä

Ruotsin kielen ryhmä perjantaisin 5.11. 2021 alkaen klo 10.00-11.00. Opiskelemme ja keskustelemme arkipäivän ruotsia matalalla kynnyksellä. Välkommen!

Suomi-Café

Suomen kieltä maahanmuuttajille torstaisin klo 13.00-14.00 Ryhmä on tarkoitettu niin maahanmuuttajille kuin kantasuomalaisillekin.

Valoryhmä

Valoryhmä kokoontuu maanantaisin klo 12.00-12.45. Ryhmässä voi työstää mieltä askarruttavia asioita ja teemoja luottamuksellisessa ympäristössä. Kuuntelemme toistemme huolia ja etsimme yhdessä mahdollisuuksia ja ratkaisuja rakentavassa hengessä.

Niska-hartiarentoutus

Tiistaisin klo 12.00 niska-hartiarentoutus. Venytellään ja rentoutetaan niskaa ja työpäivän ja it-opiskelun lomassa. Kesto n.45 min.

Opintopiiri

Helsingin Työkanavassa kokoontuu Opintopiiri, jossa jaetaan ja opetellaan työelämässä tarvittavia taitoja. Ryhmä kokoontuu tiistaisin etänä Zoomissa.

Ruotsin alkeet

Ruotsin kielen ryhmä keskiviikkoisin klo 11-12 etänä Zoomissa. Jutellaan, pelataan ja luetaan lyhyitä tekstejä. Välkommen!

Perjantaidokkari

Perjantaidokkari klo 10.00. Hetyn dokkaritiimi valitsee viikottain mielenkiintoisen dokumenttielokuvan, josta ilmoitetaan täällä ja Facebookissa. Voit katsoa dokumentin myös etänä.

Valokuvausryhmä

Oletko kiinnostunut valo- tai videokuvauksesta? Hetyn valokuvausryhmässä kuvaamme yhdessä ja opiskelemme valokuvaukseen liittyviä taitoja.

Suomen kielen ryhmä

Keskiviikkoisin klo 14.15-15.00 opiskellaan suomen kieltä ja kielioppia. Tervetuloa!

Kävelyryhmä

Kävelyryhmä lähtee Sarin johdolla valloittamaan Helsinkiä torstaisin klo 12.15 – 13.00. Lähtöpaikkana on Helsingin Työkanava, Sörnäisten rantatie 31 (sisäänkäynti Suvilahdenkatu 6 puolelta) Tervetuloa, sadevarauksella!

Urahaaveilua

Tervetuloa ryhmään, jossa puhutaan, haaveillaan ja pallotellaan luovasti ajatuksia omaan työelämään ja uraan liittyen. Ryhmä kokoontuu Zoom-sovelluksen avulla etänä.