Ryhmien kuvaukset

HeTy ry ja Maali-hanke järjestävät erilaisia ryhmiä, tilaisuuksia ja tapahtumia päivittäin. Suurin osa toiminnoista järjestetään tiloissamme Katajanokanlaituri 4:ssä, mutta ryhmiä on myös muualla Helsingin alueella.

Toimintoihin ilmoittautuminen yhteystietosivultamme. Kaikki toimintomme kursseja lukuun ottamatta ovat ilmaisia ja avoimia kaikille.

Tarkista kalenterista ajankohtaisimmat tiedot kursseista ja niiden järjestysajoista:
Ryhmä- ja tapahtumakalenteri

Suomi Café / Levyraati

Suomi Cafén oma levyraati kokoontuu perjantaisin kuuntelemaan ryhmäläisten suosikkimusiikkia. Mieti valmiiksi lempiartistejasi ja -kappaleitasi. Nautitaan yhdessä säveltaiteesta!
Lue lisää →

Geokätköily

Mitä on geokätköily? Käymme läpi kätköilyä ensin teoriassa ja sen jälkeen lähdemme porukalla etsimään lähikätköjä.
Lue lisää →

Ekoaskartelua

Tule ilahduttamaan itseäsi rentoon ekoaskarteluryhmään. Käytämme monipuolisesti pääosin kierrätysmateriaalia.
Lue lisää →

Liikuntaa

Kevyttä liikuntaa, esimerkiksi sulkapalloa ja venyttelyä ynnä muuta. Tule sellaisena kuin olet, ikään ja kuntoon katsomatta.
Lue lisää →

Kuvataideryhmä

Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan maalamista. Et tarvitse aiempaa kokemusta, vain mielenkiinto riittää. Maalataan tunteet ulospäin näkyväksi maailmaksi.
Lue lisää →

Uutisryhmä

Osallistujat voivat kiinnostuksensa mukaan nostaa esiin ajankohtaisia uutisotsikoita ja –juttuja, ja niistä keskustellaan yhdessä. Keskustelukieli on suomi, mutta ryhmään toivotaan kaiken kielisiä osallistujia.
Lue lisää →

Yin jooga

Yin jooga on hitaasti etenevää, lempeää joogaa. Se sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta.
Lue lisää →

Runoryhmä

HeTyn runoryhmässä luetaan runoja ja keskustellaan niistä. Voit valita valmiiksi lempirunojasi luettavaksi tai voit lukea niitä itse.
Lue lisää →