Helsingin Työkanavan ryhmätoiminta

Helsingin Työkanavassa kokoontuu erilaisia avoimia ja maksuttomia ryhmiä. Järjestämme myös tapahtumia, työpajoja ja retkiä. Tule mukaan luovaan toimintaan, se antaa onnistumisen kokemuksia ja piristää. Uuden oppiminen ja omien taitojen käyttäminen on tärkeä osa hyvinvointia.

Seuraa myös tuoreimpia tiedotteita: https://hety.fi/category/ajankohtaista/  sekä Facebook-sivuamme ja muita somekanaviamme (Twitter, Instagram ja LinkedIn).

Tervetuloa!

Vesijuoksuryhmä

Vesijuoksuryhmä torstaisin. Lähtö HeTystä klo 13, siirrymme Mäkelänrinteen uimahallille. Uimalipun hinta työttömälle 3,30€. Tervetuloa!

Sulkakynät

Sulkakynät-kirjoittamisryhmä kokoontuu etänä keskiviikkoisin. Ryhmässä jokainen voi kirjoittaa vapaasti omaa, itse valitsemaansa tekstiä.

Cafe HeTy

Cafe HeTy – virtuualinen kahvila joka on avoinna torstaisin klo 14.00-14.45 etänä Zoomissa. Vapaamuotoinen kohtaamispaikka kahvin ystäville. Kerrotaan ja jaetaan kokemuksia kahveista, kahvilaaduista ja kahviloista.

Курси фінської мови, культури та соціальної адаптації українцям, кожну середу

Початкові знання фінської мови для спілкування, фінські пісні та танці, відомі письменники та музиканти. Вивчення соціальної взаємодії українцям з фінськими громадянинами. Ознайомлення фінських громадян з українською культурою.

Maanantaidokkari

Maanantaidokkari. Hetyn dokkaritiimi valitsee viikottain mielenkiintoisen dokumenttielokuvan, josta ilmoitetaan täällä ja Facebookissa. Voit katsoa dokumentin etänä kotona silloin kun sinulle sopii.

Kuvataideryhmä

Kuvataideryhmä torstaisin klo 12.45-15.00. Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan maalamista. Et tarvitse aiempaa kokemusta, vain mielenkiinto riittää. Maalataan tunteet ulospäin näkyväksi maailmaksi.