Tilojen vuokraus & catering

Huomio! Helsingin Työkanava on muuttanut Katajanokalta 30.4.2021. Uusi toimitilamme sijaitsee osoitteessa Sörnäisten rantatie 31, 00540 Helsinki.

Muuttotyöt ovat vielä kesken, ilmoitamme mahdollisimman pian kun saamme uudet tilat kuntoon.

Kokoontumistiloja eri tarpeisiin

Vuokraamme tilojamme kilpailukykyiseen hintaan keskeiseltä paikalta Helsingin Katajanokalta, aivan Kauppatorin kupeesta, SkyWheel-maailmanpyörän takaa. Paikalle on helppo saapua sekä julkisilla että yksityisillä kulkuneuvoilla. Aivan vieressä on runsaasti maksullisia parkkipaikkoja ja lähin raitiotiepysäkki on parin sadan metrin päässä. Viking Linen satamaterminaaliin on kävelymatka.

Tällä hetkellä tarjoamme vuokralle kolmea eri kokoista tilaa.

Katso tilojen kuvat ja esittelyt täältä.

isokokoushuone_01

Pitopalvelu ja catering

Valmistamme ammattitaidolla eri kokoiset catering-palvelut aina kahvitarjoilusta lämpimiin ruokiin. Tilojen vuokraamisen ja cateringin voi myös yhdistää, jolloin toteutamme toiveidenne mukaisen tarjoilun tiloissamme. Kysy lisää!

HeTyllä on myös pitopalvelutarvikkeiden (mm. astiat, keittimet, teltat) vuokrausmahdollisuus. Aiheesta lisää tässä linkissä: https://hety.fi/vuokraus/

cof


Esteettömyys

Valitettavasti tilamme sijaitsevat vanhassa rakennuksessa, eivätkä ne ole esteettömiä. Tilamme ovat toisessa kerroksessa portaiden ja kierreportaiden takana. Meillä ei myöskään ole täysin varustettua esteetöntä wc:tä, eikä induktiosilmukkaa.


Tarjouspyyntö

Tee tarjouspyyntösi oheisella lomakkeella tai lähetä suoraan sähköpostia osoitteeseen pitopalvelu@hety.fi. Valitse lomakkeesta palvelut, jotka sinua kiinnostavat ja mainitse ajankohdat. Mainitse lisätietoja-kohdassa vapaamuotoisesti lisätoiveesi. Otamme yhteyttä teihin ensi tilassa.