Yhdistys

Oheisilla sivuilla esittelemme yhdistyksen historiaa, toimintaa ja periaatteita.

Helsingin Työttömät ry perustettiin laman keskelle 6.5.1993, kun työttömyys oli pahimmillaan. Yhdistyksen tilat sijaitsivat alkuun keskeisellä paikalla Tennispalatsissa. Yhdistys muutti Vallilaan vuonna 1997, kun Tennispalatsi muuttui elokuvateatterikompleksiksi. Vuoden 2016 ja 2017 välillä HeTy muutti Katajanokalle ja nimi muutettiin Helsingin Työkanava HeTy ry:ksi.

Vaikka yhdistys ottaa tiukasti kantaa työllisyyskysymyksissä, on se pysynyt puoluepoliittisesti sitoutumattomana. Yhteistyötä tehdään monien tahojen kanssa. Helsingin Työkanava ry on kasvanut vuosien aikana yhdeksi suurimmista alan toimijoista.

Jäseneksi on helppoa liittyä. Etuja on useita ja jäsenhinta on edullinen.

Toimintamme perustuu useisiin periaatteisiin, jonka pohjalta tarjoamme monipuolista tekemistä työttömille aina työnhaun edistämisestä koulutukseen ja erilaisiin harrasteisiin.

Vapaaehtoistoiminta on tärkeä osa HeTyä.

Yhdistyksemme säännöt ovat luettavissa kokonaisuudessaan sivullamme.

Hallituksessa istuu vuonna 2017 yhteensä 13 henkilöä varajäsenet mukaanlaskettuna.

Yhteistyökumppaneiden kanssa HeTy tekee jatkuvasti tiivistä työtä kehittääkseen toimintaansa ja parantaakseen työttömien asemaa.

Esittelyvideomme kertoo toiminnastamme tiivistetysti.